Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.
Ok

Menu

 

Introduction » Τελάρα Ζωγραφικής » πηχάκια, τελάρα, αξεσουάρ

πηχάκια, τελάρα, αξεσουάρ

Τεράστια γκάμα τελαρώματος καμβά! Όλα τα εργαλεία τελαρώματος σε ένα μέρος!

Επισκεφθείτε μας!


νέο

νέο

 

Total 6.69 €

νέο

 

Total 3.95 €

νέο


 

Total 5.79 €

νέο

Τανάλια τελαρώματος καμβά

 

Total 22.90 €


 

Total 0.39 €


σχεδιασμένοι συνδετήρες MAXIMA - C. Kreul

 

Total 17.49 €


 

Total 0.29 €


 

Total 0.29 €

Για όλους τους λάτρεις του ελεύθερου καμβά ζωγραφικής ο οποίος μόνοι από το ρολό θα τον τεντώσουν σε τελάρο και θα προσαρμόζουν όλα τα χαρακτηριστικά Του, έχουμε ετοιμάσει διαφορετικά εργαλεία τελαρώματος. Εαν αναρωτιέστε πώς να τεντώσετε έναν καμβά σε τελάρο, εδώ θα βρείτε την απάντηση-με τι θα γίνει το τελάρωμα του καμβά!
Πρώτα από όλα για το τελάρωμα του καμβά θα χρειαστείτε ειδικά εργαλεία. Το σωστό τελάρωμα είναι η εγγύηση ενός τέλειου καμβά. Δε θέλετε να σκευρώσει, να κρεμάσει, να κάνει κύματα. Πρέπει να έχει τεντωθεί με τη σωστή ένταση. Να είναι ομοιόμορφο γύρω γύρω. Και το ξύλο του τελάρου, να είναι ανθεκτικό.
Για να φτιάξτε το ξύλο του τελάρου σας προσφέρουμε ξύλινα πηχάκια και ξύλινα πηχάκια προφίλ που βγαίνουν σε διαφορετικές διαστάσεις εώς 200cm. Μόλις τελειώσετε το ξύλο, για το τελάρωμα του καμβά θα χρειαστείτε μια πένσα τελαρώματος. Στο τέλος για την συρραφή στα τελάρα θα χρησιμοποιήστε ένα καρφωτικό.
Όλα αυτά τα εργαλεία και ό, τι άλλο χρειάζεστε σχετικά με το τελάρωμα και κατασκευή του καμβά ζωγραφικής θα βρείτε στην κατηγορία “εξοπλισμός και εργαλεία”! Σε περίπτωση που χάσετε κάτι, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε!

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 -Βουλγαρία

11.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ιταλία

10.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ρουμανία

09.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Σερβία

08.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Created by the system www.fast-webshop.com

YTAzYThi