Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.
Ok

Menu

 

Introduction » Καβαλέτα ζωγραφικής » Καβαλέτο υπαίθρου

Καβαλέτα ζωγραφικής / Καβαλέτο υπαίθρου

Για όλους τους λάτρεις της φύσης και την ζωγραφική σε ύπαιθρο. Ρίξτε μια ματιά στην προσφορά μας στα  καταπληκτικά καβαλέτα υπαίθρου και εξοχής με τις καλύτερες τιμές σε όλη την Ελλάδα!


κανονική τιμή 13.79 €

Total 10.99 €

νέο
προσφορά

καβαλέτο ζωγραφικής αλουμινίου

κανονική τιμή 22.90 €

Total 17.99 €

νέο
προσφορά

Καβαλέτο ζωγραφικής υπαίθρου με βαλίτσα

 

Total 132.00 €


καβαλέτα ζωγραφικής ARTMIE


Total 29.90 €

Ζωγραφική στο ύπαιθρο

Η ζωγραφική στο ύπαιθρο γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στα τελευταία χρόνια. Συνήθως είναι πολύ ανθρώπινη επιδίωξη που προκαλεί χαρά και χαλάρωση . Πολλοί καλλιτέχνες ζωγραφικής θεωρούν την ζωγραφική αυτή σαν απόδραση από την πραγματικότητα και τη συσχετίζουν με την απόλαυσή.


Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας προσφέρει όλα για το χόμπι σας. Εσείς έχετε ένα χόμπι-εμείς σας το πραγματοποιήσουμε με τα προϊόντα μας. Αν το χόμπι σας είναι η ζωγραφική σε φύση τότε μόνο διαλέξτε από την πλούσια προσφορά μας με τα καβαλέτα εξοχής και υπαίθρου. Είναι καβαλέτα ζωγραφικής με εύκολη ρύθμιση, κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά και συχνά μαζί τους πάει και τσάντα με χώρο για άλλα εργαλεία. Έχουνε και τη βάση που εύκολα προσαρμόζεται σε κάθε έδαφος για σταθερότητα. Εμείς σας προσφέρουμε πολλούς τύπους καβαλέτων. Έχουμε το καβαλέτο Amazon κατασκευασμένο από ξύλο οξιάς με υψηλή ποιότητα, επεξεργασμένο με ειδικό λάδι προστασίας. Εύκολο στην μεταφορά.

Αν δεν σας αρέσουν τα κλασικά ξύλινα καβαλέτα, τότε έχουμε για εσάς το μοναδικό καβαλέτο αλουμινίου συσκευασμένο σε πρακτική μαύρη τσάντα. Είναι πολύ πρακτικό, εύκολα ρυθμίζονται το ύψος και η θέση του καμβά και έχει ρυθμιζόμενα πόδια και χερούλι που δίνουν τη δυνατότητα αλλαγής του ύψους και της θέσης του καμβά.

Και αν είστε επαγγελματίας καλλιτέχνης και θέλετε να φέρετε όλο το ατελιέ μαζί σας τότε σας προσφέρουμε το επαγγελματικό καβαλέτο ζωγραφικής υπαίθρου με κουτί. Αυτό περιλαμβάνει κουτί με δερμάτινη λαβή στο οποίο θα βρείτε και ράφια για χρώματα και μια ξύλινη παλέτα. Αυτό το καβαλέτο έχει χώρο για καμβά, χαρτί και άλλα εργαλεία για την τέχνη σας. Μεταφέρεται πανεύκολα.

Είμαστε σίγουροι πως σε εμάς θα βρείτε όλα όσα χρειαστείτε για την ζωγραφική στη φύση. Μη διστάσετε να επιλέξετε το αγαπημένο σας καβαλέτο εξοχής και να πάτε στη φύση. Ανοίξτε το καβαλέτο και βάλτε την φαντασία σας στον προετοιμασμένο καμβά!

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 -Βουλγαρία

11.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ιταλία

10.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ρουμανία

09.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Σερβία

08.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Created by the system www.fast-webshop.com

MWYwZD