Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.
Ok

Menu

 

Introduction » Τελάρα Ζωγραφικής » Τελαρωμένοι καμβάδες

Τελαρωμένοι καμβάδες

Θέλετε να μάθετε πως να διαλέξετε το καλύτερο καμβάς ζωγραφικής για την τέχνη σας; Τότε είστε στο σωστό μέρος! Διαβάστε τις 5 συμβουλές σχετικά με τους καμβάδες ζωγραφικής!

                                      Η χαρά σας στον καμβά μας!


κανονική τιμή 13.29 €

Total 10.49 €

προσφορά

Καλλιτεχνική έκπληξη

 

Total 30.90 €

νέο

 

Total 3.89 €


καμβάς ζωγραφικής

 

Total 2.39 €


κανονική τιμή 4.99 €

Total 3.99 €

προσφορά

 

Total 11.49 €


 

Total 4.95 €


 

Total 5.99 €


 

Total 5.39 €


 

Total 13.49 € 

Total 3.79 € 

Total 4.49 €
 

Total 3.19 € 

Total 2.30 €Total 10.99 €


καμβάδες ζωγραφικής ARTMIE

 

Total 2.69 €

Ζωγραφική σε τελαρωμένος καμβάς!

 
Η ζωγραφική είναι ένας από τους βασικούς τύπους της τέχνης. Για να εκφραστείτε χρησιμοποιώντας ζωγραφική ως τεχνική χρειάζεστε σωστή επιφάνεια για να κρατήσουν τα έργα σας για πάντα. Έτσι ο καμβάς ζωγραφικής και τα τελάρα ζωγραφικής γίνονται η βασική υποστήριξη του κάθε καλλιτέχνη. Όλοι όσοι θέλουν να ζωγραφίζουν σε καμβάς πρέπει πρώτα να είναι σε θέση να επιλέξουν τον κατάλληλο καμβά για την τεχνική με την οποία θέλουν να ζωγραφίζουν.
Πολύ σημαντικό είναι να γνωρίζετε πώς να προετοιμάσετε και πως να διαλέξετε έναν ποιοτικό καμβά πριν ζωγραφίσετε.

Τι είδους καμβά μπορείτε να επιλέξετε;

Ο καμβάς σε τελάρο ή ο τελαρωμένος καμβάς μπορεί να είναι κατασκευασμένος από διαφορετικά υλικά. Ιδιαίτερα διάσημοι και με υψηλότερη ποιότητα είναι ο λινός και ο βαμβακερός καμβάς.
Οι καμβάδες μας είναι κατασκευασμένοι από 100 % βαμβακερό καμβά με βάρος 320g/m2. Τοποθετούνται σε ξύλινα πηχάκια τα οποία εγγυάται τη σταθερότητα του πλαισίου. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας προσφέρει τελαρωμένοι καμβάδες σε διαφορετικά μεγέθη. Ο καμβάς σε τελάρο θα σας εξοικονομήσει χρόνο.
 
Κάτι πολύ σημαντικό, αλλά και κάτι που δεν το βρίσκετε σε άλλα μεριά είναι ότι όλοι οι καμβάδες μας είναι προετοιμασμένοι, έτοιμοι για δουλεία, Τι σημαίνει να αγοράσετε έναν έτοιμο καμβά; Αφού προετοιμαστεί κατάλληλα το ξύλο του τελάρου και τοποθετεί πάνω του τον καμβά, πρέπει να περαστεί με υπόστρωμα ζωγραφικής γκέσο (gesso)για καμβά.Αυτή η επικάλυψη πρέπει να έχει περίπου 4 στρώσεις. Αυτό το μέσω χρησιμοποιήθηκε στην ζωγραφική από πολύ παλιά επειδή απορροφά εύκολα όλα τα είδη χρωμάτων. Επίσης αποτρέπει την αλλαγή του χρώματος στην άλλη πλευρά και κάνει το έργο σας να διαρκεί περισσότερο.
 
Το e-shop μας σας προσφέρει ποιοτικούς προετοιμασμένους καμβάδες από 100 % βαμβάκι σε διαφορά μεγέθη και πακέτα, όλα όλα για το σκοπό της καλλιτεχνικής σας δημιουργίας. Μπορείτε επίσης να βρείτε συσκευασίες τριών και τεσσάρων τεμαχίων , καθώς και πρακτική συσκευασία με διαφορετικούς προετοιμασμένους τελαρωμένους καμβάδες σε διαφορετικές ή ίδιες διαστάσεις.
 
Από εσάς εξαρτάται εάν θα διαλέξτε μερικές από τους προετοιμασμένους ποιοτικούς καμβάδες μας ή θα ζωγραφίσετε σε άλλα υλικά. Ωστόσο, ενθαρρύνουμε όλους να δοκιμάσουν τους προετοιμασμένους καμβάδες ζωγραφικής για τουλάχιστον μία φορά. Οι νέες εμπειρίες θα εμπλουτίσουν σίγουρα τη δημιουργία σας!

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 -Βουλγαρία

11.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ιταλία

10.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ρουμανία

09.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Σερβία

08.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Created by the system www.fast-webshop.com

OTMyM