Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.
Ok

Menu

 

Introduction » Τελάρα Ζωγραφικής » Καμβάς ζωγραφικής σε ρολό

Καμβάς ζωγραφικής σε ρολό

Ανήκετε ακόμα σε εκείνους που μόνους κάνουν το τελάρωμα του καμβά-χειροκίνητα;
 
Διαλέξτε διαστάσεις και μόνοι, στο σπίτι σας, τοποθετήστε τον καμβά στο τελάρο!

 

Total 155.00 €
 

Total 149.00 €
Έχετε ήδη δοκιμάσει όλους τους καμβάδες ζωγραφικής μας; Είστε ικανοποιημένοι από τα προετοιμασμένα τελάρα ζωγραφικής και από τον μαύρος καμβάς ζωγραφικής; Είμαστε σίγουροι πως επίσης θα σας ενδιαφέρει και ο καμβάς ζωγραφικής σε ρολό. Εάν είστε ένας από εκείνους που ακόμα αγαπάει την ρουτίνα προετοιμασίας και τελαρώματος του καμβά τότε καλώς ήλθατε. Έχουμε καμβά ρολό. Σας δίνουμε την ευκαιρία να τεντώσετε τον καμβά στο τελάρο μόνοι σας και να απολαμβάνετε την προετοιμασία. Αυτό το κομμάτι της δουλειάς έχει και την γοητεία του. Για κάποιους καλλιτέχνες αυτό είναι ένα ιερό τελετουργικό πριν γεννηθεί το έργο τους.
Για εκείνους που θέλουν να πάνε κατευθείαν με το τελάρωμα του καμβά έχουμε καμβά ζωγραφικής σε ρολό με διπλή ή τριπλή στρώση προετοιμασίας με λευκό γκέσο. Το e-shop μας προσφέρει μονό προετοιμάσμενους καμβάδες ζωγραφικής είτε σε τελάρα είτε σε ρολό. Γιατί αυτή η προηγούμενη προετοιμασία είναι απαραίτητη; Χάρη στην προετοιμασία με γκέσο για καμβά ή primer, ο καμβάς είναι πιο ανθεκτικός, απορροφά εύκολα όλα τα είδη χρωμάτων και το έργο σας θα διαρκέσει περισσότερο.
Προσφέρουμε επίσης και καμβά ζωγραφική σε σε ρολό το οποίο μπορεί να είναι 25m και με μέτρο διαλέγοντας τον πλάτος που επιθυμείτε. Μπορείτε να δοκιμάσετε και το νέο μας προϊόν, τον προετοιμασμένος ΜΑΥΡΟΣ καμβάς ζωγραφικής σε ρολό. Ο καμβάς ζωγραφικής σε ρολό μας είναι πρώτης τάξης, ιταλικής ποιότητας, προετοιμασμένο και κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι με βάρος 340g / m2. Όταν αγοράζετε το καμβά σας πρέπει να το τοποθετήσετε στο τελάρο της επιλογής σας. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να διαβάσετε ή να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο.
Μη διστάσετε να δοκιμάσετε κάτι νέο! Χρησιμοποιήστε τις εκπτώσεις στα προϊόντα μας, τα δωρεάν μεταφορικά και τα βολικά πακέτα.
Ανυπομονούμε να επισκεφτείτε το eshop μας! Σας περιμένουμε!

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 -Βουλγαρία

11.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ιταλία

10.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ρουμανία

09.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Σερβία

08.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Created by the system www.fast-webshop.com

NTAxZDAx