Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.
Ok

Menu

 

Introduction » Παστέλ » Kηρομπογιές

Κηρομπογιές

Κηρομπογιές σε ποικιλία χρωμάτων!


Χρώματα για παιδιά

 

Total 5.89 €

νέο

 

 


κηρομπογιές Faber-Castell

κανονική τιμή 6.19 €

Total 5.49 €

προσφορά

 

Total 3.49 €


Σίγουρα όλοι θυμόμαστε τα σχολικά μας χρόνια και τιε κηρομπογιές. Υπάρχουν όμως και επαγγελματίες ζωγράφοι που αγαπούν να ζωγραφίζουν με αυτό το είδος παστέλ. Εκτός από την κλασσική χρήση, τις κηρομπογιές είναι επίσης δημοφιλή σήμερα για χρήση στην τεχνική του εγκιβωτισμού όπου λιώνουν και ανακατεύονται με σίδηρο και έτσι εφαρμόζονται σε χαρτί.
Και αν ο στόχος σας είναι ένας συνδυασμός σαφών λεπτομερειών και μαλακών μεταβάσεων που μπορούν να επιτευχθούν μόνο με παστέλ, ενώ ταυτόχρονα θέλετε να έχετε καθαρά χέρια, τα παστέλ σε μολύβι θα ήταν η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Όσον αφορά τις κηρομπογιές είναι τα πιο δημοφιλή μεταξύ των παιδιών. Το σχήμα και το μέγεθος τους έχουν σχεδιαστεί για να μπορεί κάθε παιδί να τα κρατάει καλά στο χέρι. Αυτές οι κηρομπογιές έχουν λιγότερη χρωστική από τα λαδοπαστέλ αλλά είναι αρκετά πολύχρωμα για να ευχαριστήσουν τα μάτια των παιδιών. Προσφέρουμε koh-i-noor κηρομπογιές - ένα σταθερό εμπορικό σήμα που εμπιστευόμαστε. Οι κηρομογιές δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να διασκεδάσουν αφού ζωγραφίσουν, να αρπάξουν τις λεπτές κινητικές δεξιότητες των χεριών του και να μάθουν από το παιχνίδι. Η ευχάριστη υφή του κεριού είναι ένα από τα πολλά θετικά στοιχεία των κηρομπογιών. Αν θέλετε το παιδί σας να περάσει πραγματικά πολύτιμο χρόνο και να βελτιώσει τη ζωγραφική του, τότε σίγουρα ψάχνετε για σετ κηρομπογιών. Σε ένα τέτοιο πρακτικό σετ θα βρείτε πολλές αποχρώσεις έντονων χρωμάτων που θα κάνουν το παιδί σας να ζωγραφίζει ξανά και ξανά. Δημιουργήστε την εμπιστοσύνη του παιδιού σας, μάθετε το να δημιουργεί και να χρησιμοποιεί τη φαντασία του που μετατρέπει τις κηρομπογιές σε δράκους, ηλιοφάνεια, νεράιδες ή μονόκερα. Με ένα σετ κηρομπογιών, το παιδί θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει όλες τις ιδέες ζωγραφικής του.
Εδώ θα βρείτε διαφορετικά σετ με κηρομπογιές. Προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Ρίξτε μια ματιά στην προσφορά μας και σίγουρα θα βρείτε ένα σετ που θα είναι κατάλληλο για το παιδί σας.

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 -Βουλγαρία

11.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ιταλία

10.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ρουμανία

09.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Σερβία

08.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Created by the system www.fast-webshop.com

MGY5YjIxNT