Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.
Ok

Menu

 

Profil -χρώματα υφασμάτων για το δημιουργικό σας hobby

 

 


 

Total 13.29 €

νέο

 

Total 13.29 €

νέο

 

Total 13.29 €

νέο

 

Total 13.99 €

νέο

 

Total 13.29 €

νέο

Χρώματα για ύφασμα

 

Total 1.99 €

Ζωγραφική σε ύφασμα ως χαλάρωση

Η ζωγραφική είναι χαλαρωτική. Σας φέρνει σε καλή διάθεση και σας δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας. Τα καλλιτεχνικά χρώματα είναι ένα φανταστικό μέσο έκφρασης της προσωπικότητας σας.
Η μάρκα τέχνης Profil συνδυάζει ακριβώς αυτές τις ιδέες που την οδηγούν μπροστά. Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε ποιοτικά χρώματα για ύφασμα σε εξαιρετικές τιμές. Τα χρώματα για ύφασμα Profil είναι το καλύτερο δημιουργικό εργαλείο για καλλιτέχνες χόμπι. Η ζωγραφική σε μπλουζάκια, μαξιλάρια, τσάντες, σακάκια και άλλα υφάσματα είναι ένας υπέροχος τρόπος να εκφραστείτε. Περιποιηθείτε τους αγαπημένους σας με ένα ασυνήθιστο δώρο ζωγραφισμένο στο χέρι.

Χρώματα για ύφασμα με παράδοση 25 ετών


Η PAINT IT είναι κατασκευαστής καλλιτεχνικών χρωμάτων της μάρκας Profil. Η περιπέτειά τους με τα χρώματα κρατάει εδώ και 25 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα Profil χρώματα έγιναν ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα ζωγραφικής στην αγορά, τα οποία επιλέχθηκαν τόσο από ερασιτέχνες όσο και από επαγγελματίες, χάρη στην επιμονή, το πάθος και την επιμελή δουλειά του κατασκευαστή. Κάθε χρόνο, η γκάμα τους επεκτείνεται με νέα και ενδιαφέροντα προϊόντα τέχνης, όπως μαρκαδόρους για ύφασμα, χρώματα για μετάξι κατάλληλα για την τεχνολογία αairubrush, χρώματα για τζιν, χρώματα μαργαριταριών, χρώματα 3D, γκλιτερ χρώματα υφασμάτων, χρώματα UV, ακρυλικά χρώματα κ.λπ.

Μη τοξικά και προσιτά χρώματα για ύφασμα

Όλα τα χρώματα Profil κατασκευάζονται στην Πολωνία και δεν είναι τοξικά ή επιβλαβή για την υγεία. Αυτά λοιπόν είναι ασφαλή χρώματα για παιδιά, εγκύους και αλλεργικούς. Μπορείτε να φοράτε ρούχα ζωγραφισμένα στο χέρι με περηφάνια και χωρίς να ανησυχείτε για την υγεία σας. Θα μάθετε πώς να ζωγραφίζετε σε υφάσματα με τα συγκεκριμένα προϊόντα και στα βίντεό μας. Δώστε στη δημιουργία σΗ ζωγραφική σε υφάσματα δεν ήταν ποτέ πιο προσιτή!

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 -Βουλγαρία

11.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ιταλία

10.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ρουμανία

09.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Σερβία

08.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Created by the system www.fast-webshop.com

YjYwZ