Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.
Ok

Menu

 

Introduction » Σπάτουλες και μαχαίρια

Σπατούλες και μαχαίρια ζωγραφικής


μαχαίρι ζωγραφικής ARTMIE

 

Total 6.19 €


μαχαίρι ζωγραφικής ARTMIE

 

Total 6.19 €


μαχαίρι ζωγραφικής ARTMIE

 

Total 7.89 €


μαχαίρι ζωγραφικής ARTMIE

 

Total 6.29 €

Ζωγραφική με σπάτουλα;

 


Η ζωγραφική σπάτουλα και το μαχαίρι ζωγραφικής είναι από τα πιο βασικά καλλιτεχνικά εργαλεία του κάθε καλλιτέχνη και αποτελεί βασικό κομμάτι του ρεπερτορίου του. Η τεχνική της σπάτουλας έχει αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος της ζωγραφικής. Οι πίνακες από ζωγραφική με σπάτουλα όπως υπονοεί και το όνομα τους ζωγραφίζονται με την χρήση της σπάτουλας ζωγραφικής για το άπλωμα πυκνού χρώματος απευθείας στον καμβά και την δημιουργία εντυπωσιακών υφών. Η μέθοδος αυτή δίνει μοναδικό αποτέλεσμα στο έργο σας και προσδίδει ιδιαίτερο ρεαλισμό.


Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να ξέρετε αν αποφασίσετε να αρχίστε την ζωγραφική με σπάτουλα. Πρώτα η βασική χρήση τις σπάτουλες ζωγραφικής είναι να αναμειγνύονται τα χρώματα για τη βαφή, να καθαρίζεται η επιφάνεια της παλέτας χρωμάτων, να εφαρμόζεται δομημένη πάστα ή γέλη στην επιφάνεια κλπ. Αυτά τα εργαλεία έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες των πιο απαιτητικών ζωγράφων. Επιλέξτε το σχήμα της σπάτουλας που χρειάζεστε, επειδή διαφορετικά σχήματα δημιουργούν διαφορετικά εφέ. Η γωνία που ο κάθε καλλιτέχνης χρισημοποεί για να κρατήσει την σπάτουλα σε σχέση με τον καμβά, η ποσότητα των χρωμάτων και η κατεύθυνση των χρωμάτων είναι επίσης σημαντικά για την τελειότητα του έργου σας. Ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα σας υπάρχουν πολλές τεχνικές ζωγραφικής που μπορείτε να τις κάνετε χάρη στην χρήση της σπάτουλας!


Μια από τις τεχνικές είναι την impasto τεχνική που είναι πολύ απλή και βασίζεται σε αυτό ότι όταν αναμειγνύεται τα χρώματα σας στην παλέτα μπορείτε να τα εφαρμόσετε απευθείας πάνω στον καμβά ή τον πίνακα με την άκρη της σπάτουλας.


Κατά την ζωγραφική σε καμβά με σπάτουλα, αν θέλετε να δώσετε στο έργο σας τελειότητα και ένα ομαλό και υαλώδες φινίρισμα, τότε μπορείτε μόνο με ένα χρώμα να κάνετε μία ευρεία και σαρωτική κίνηση σε όλη την επιφάνεια. Αλλά αν θέλετε πιο ενδιαφέρουσα υφή τότε μπορείτε να αλείψετε μια προ βαμμένη περιοχή με πολλά χρώματα αφήνοντας κομμάτια χρώματος προς την κατεύθυνση του κορμού. Με την χρήση της σπάτουλας θα δώσετε πιο μεγάλο ρεαλισμό στον πίνακά άλλα και θα τονίσετε και το φυσικό.


Οι ζωγραφικές σπάτουλες συνήθως είναι κατασκευασμένες από ξύλινη λαβή και λεπίδα από ανοξείδωτο χάλυβα και είναι ιδανικό βοηθητικό για εφαρμογή πιο χοντρών τύπων χρωμάτων (όπως ακρυλικά, μελάνι, και τέμπερα). Είναι επίσης κατάλληλες για την δημιουργία καλλιτεχνικών έργων με την εφαρμογή των δομικών παστών και gel.


Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας προσφέρει τεράστια ποικιλία σπατούλων των μάρκων Lukas, Royal & Langnickel,Renesans και Bob Ross. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες ή ενδιαφέρουσες πληροφορίες για αυτό το προϊόν μπορείτε να επισκεφθείτε το blog μας όπου μπορείτε να βρείτε άρθρα σχετικά με διαφορετικές τεχνικές, αξεσουάρ και υλικά για ζωγραφική.

 

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 -Βουλγαρία

11.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ιταλία

10.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ρουμανία

09.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Σερβία

08.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Created by the system www.fast-webshop.com

YzEwNTEzM