Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.
Ok

Menu

 

Introduction » Τελάρα Ζωγραφικής » Τελαρωμένοι καμβάδες ECO

Τελαρωμένοι καμβάδες ECO

ΕCΟ τελαρωμένοι καμβάδες ζωγραφικής! Μια εξαιρετική επιλογή και σχέση τιμής-ποιότητας για όλους τους φιλότεχνους! 

Total 149.00 €


 

Total 2.30 €

 

Αν ψάχνετε για έναν οικονομικός, φτηνός τελαρωμένος καμβάς ζωγραφικής αλλά ταυτόχρονα και ποιοτικός τότε είστε στην σωστή θέση. Η προσφορά μας δεν είναι μόνο πλούσια αλλά και οικονομικά αποδοτική. Τι σημάνει αυτό; Αυτό σημάνει ότι πάντα προσπαθούμε να βρούμε έναν τρόπο να ισορροπήσουμε την τιμή και την ποιότητα σε αυτά που προσφέρουμε. Αν χρειάζεστε τελάρα ζωγραφικής για αρχάριους ή επαγγελματίες με χαμηλότερες τιμές σας προτείνουμε να δείτε την προσφορά μας, όχι μόνο με τα μάτια άλλα και με το δημιουργικό σας πνεύμα.


Φιλικό προς το περιβάλλον αλλά και οικονομικό προϊόν είναι ο σωστός ορισμός για τους δικούς μας καμβάδες ζωγραφικής ΕCΟ. ΟΙ καμβάδες αυτοί είναι κατασκευασμένοι από 100 % βαμβάκι με 300 300g/m2 και έχουν λεπτή υφή. Ο καμβάς ζωγραφικής ECO σημαίνει οικονομική επιλογή για όσους εκτιμούν την υποστήριξη της ανανεώσιμης ενέργειας. Το κύριο πλεονέκτημά τους είναι η ανταγωνιστικότητα των τιμών και μια μεγάλη ποικιλία διαστάσεων.


Ο ECO καμβάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς καλλιτεχνικούς σκοπούς. Αν αποφασίσετε να ζωγραφίσετε με λαδομπογιές ή ενδιαφέρεστε για την ζωγραφική με ακρυλικά, αυτός ο καμβάς πρώτης τάξης θα εκπληρώσει απόλυτα τον σκοπό του.


Για τους αρχάριους προτείνουμε τον ήδη προετοιμάσμενο τελαρωμένο καμβά ζωγραφικής ο οποίος είναι τεντωμένος σε blind τελάρο με διαστάσεις των πηχακίων 3x 1.7cm. Οι αρχάριοι θα είναι σίγουρα ευχαριστημένοι, επειδή παραλείπουν το εισαγωγικό μέρος που έχει να κάνει με το κατασκευή των τελάρων και την τέντωμα του καμβά πάνω στο τελάρο. Ο ίδιος ΕCΟ καμβάς σας τον προσφέρουμε σε διαφορετικές διαστάσεις όπως 24χ30, 15χ20, 30χ90 και πολλές άλλες. Συνολικά, ο καμβάς είναι ελαφρύς και σταθερός και θα τον αγαπάτε κατά τη ζωγραφική.
Στους επαγγελματίες αλλά και στους έμπειρους ζωγράφους προσφέρουμε ΕCΟ καμβάς σε ρολό ο οποίος μπορούν να το βρουν ανα μέτρο ή σε όλο το ρολό διαλέγοντας το πλάτος που επιθυμούν. Οι ΕCΟ καμβάδες είναι εδώ για όλους όσους θέλουν να αναπτύξουν, να δημιουργήσουν, να εκπαιδεύσουν διάφορες τεχνικές και διαδικασίες ζωγραφικής.


Είμαστε εδώ για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας με εμπιστοσύνη! Θα σας βοηθήσουμε ευχαρίστως και θα απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας!

 

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 -Βουλγαρία

11.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ιταλία

10.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ρουμανία

09.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Σερβία

08.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Created by the system www.fast-webshop.com

ZGRiNDU0ZD