Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.
Ok

Menu

 

Introduction » Χόμπυ χρώματα » Χρώματα για μετάξι

Χρώματα μεταξιού 

Total 3.59 €

νέο

 

Total 3.59 €

νέο

 

Total 2.19 €

νέο

 

Total 15.99 €

νέο

 

Total 11.79 €


 

Total 12.29 €


 

Total 11.79 € 

Total 3.29 €


 

Total 4.29 €


 

Total 3.49 €


βοηθιστικό για υγρά χρώματα

 

Total 1.75 €


 

Total 1.79 €


 

Total 2.99 €


Αλάτι για μετάξι PENTART

 

Total 1.95 €


περίγραμμα για μετάξι PENTART

 

Total 1.69 €


χρώματα για μετάξι PENTART

 

Total 1.99 €


 

Total 2.69 €


σετ χρώμα για μετάξι 6x20 ml

 

Total 15.49 €


Χόμπυ εργάλεια

 

Total 2.89 €


Χόμπυ εργαλεία

 

Total 4.75 €

Ζωγραφική σε μετάξι-επειδή ο καμβάς είναι κλισέ!

Ερωτευτήκατε με το μετάξι και κολλήσατε με τις τεχνικές για ζωγραφική σε μετάξι; Το μετάξι είναι συνώνυμο της λεπτής ομορφιά και της απαλής πολυτέλειας. Αυτή η τεχνική έχει τις ρίζες της στην Ασία και αναπτύχθηκε αρκετούς αιώνες πριν. Το μετάξι έχει εξαιρετικές αισθητικές ιδιότητες. Παρόλο που στο παρελθόν ήταν ένα σπάνιο εμπόρευμα, σήμερα μπορεί να είναι υπερήφανη για οποιαδήποτε γυναίκα. Όπως και με τις άλλες τεχνικές, είναι απαραίτητο να αγοράσετε ειδικά χρώματα για μετάξι. Σήμερα στην αγορά έχουμε τη δυνατότητα να επιλέγουμε από τα διάφορα χρώματα μεταξιού που διαφέρουν στον τρόπο σταθεροποίησης. Μπορείτε να επιλέξετε χρώματα που σταθεροποιούν στον ατμό, καθώς και χρώματα για ύφασμα που θέλουν σιδέρωμα. Συνολικά, η ζωγραφική σε μετάξι είναι μια ωραία, χαλαρωτική και απλή τεχνική που όλοι μπορούν να την μαντέψουν.

Αν αρχίζετε να ζωγραφίζετε στο μετάξι, θα πρέπει να δοκιμάσετε περισσότερες αποχρώσεις για να αποκτήσετε εμπειρία στην τεχνική αυτή. Ένα σετ χρώματα για μετάξι σίγουρα θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Κάθε επένδυση στη ζωγραφική σε μετάξι αξίζει τον κόπο. Προκειμένου η ζωγραφική σας στο μετάξι να είναι πλήρως ικανοποιητική και για πάρετε τέλειο αποτέλεσμα, σας προτείνουμε περίγραμμα για μετάξι . Αν σκοπεύετε να ζωγραφίσετε κάτι που έχει πιο έντονα άκρα, τα περιγράμματα για μετάξι θα σας εξυπηρετήσουν τέλεια. Τα περιγράμματα εφαρμόζονται εύκολα. Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι το μοτίβο που θέλετε να το ζωγραφίζετε στο μετάξι. Τα αφηρημένα μοτίβα, για παράδειγμα, είναι πολύ καλά. Το κλειδί για την επιτυχία είναι η επιλογή των σωστών χρωμάτων που φαίνονται αρμονικά μαζί. Θέλετε να διακοσμήσετε αυτό το ανοιξιάτικο κασκόλ; Χρησιμοποιήστε λεπτές και παστέλ αποχρώσεις. Είναι καλοκαίρι και θέλετε να δημιουργήσετε μοναδικό κασκόλ; Στη συνέχεια, επιλέξτε από τα ζωντανά χρώματα του καλοκαιριού. Οι πράσινες αποχρώσεις συνδυάζονται επίσης τέλεια. Για παράδειγμα, δημιουργήστε ένα μεταξωτό κασκόλ με δροσερές μπλε αποχρώσεις. Αν ψάχνετε για όμορφα και αξιόπιστα χρώματα, σας προτείνουμε τα χρώματα για μετάξι javana - είναι υψηλής ποιότητας και θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς μεταξωτούς ζωγράφους. Εάν έχετε ισχυρά μεταξωτά χρώματα στο σπίτι και θέλετε να τα μαλακώσετε, χρησιμοποιήστε το λευκό και ανακατέψτε το με το χρώμα που θέλετε. Από εσάς εξαρτάται πόσο θέλετε να μαλακώσετε τα χρώματα.

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 -Βουλγαρία

11.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ιταλία

10.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ρουμανία

09.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Σερβία

08.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Created by the system www.fast-webshop.com

NzFkZG