Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.
Ok

Menu

 

Introduction » Ακρυλικά χρώματα » Ακρυλικοί μαρκαδόροι

Ακρυλικοί μαρκαδόροι


 

 

προσφορά
νέο


 

Total 20.49 €

νέο

 

Total 20.49 €

νέο

εργαλεία ζωγραφικής MOLOTOW

 

Total 4.29 €


 

Total 24.90 €

 

Total 3.95 €


 

Total 5.99 €


δημιουργικά εργαλεία

 

Total 3.99 €

Οι ακρυλικοί μαρκαδόροι επιτρέπουν την καλλιτεχνική ελευθερία σε όλα τα δυνατά επίπεδα! Μετακινήστε την άκρη της έμπνευσής σας μαζί μας! Οι ειδικοί ακρυλικοί μαρκαδόροι είναι πολύ επιθυμητοί επειδή έχουν γενική χρήση. Λόγω της έντασης του χρώματος είναι ένα νέο και πρωτοποριακό προϊών μεταξύ των ακρυλικών χρωμάτων και κατέχει ηγετική θέση στην καλλιτεχνική ζωγραφική, στο σχεδιασμό και στα γραφικά. Αυτός ο ακρυλικός μαρκαδόρος για ζωγραφική και διακόσμηση έχει γίνει ένα πολύ επιθυμητό εργαλείο ειδικά για τους σχεδιαστές, τους εικονογράφους και τους καλλιτέχνες. Το σχέδιο ή η ζωγραφική με ακρυλικούς μαρκαδόρους είναι μια εκπληκτική και ανεπιτήδευτη καλλιτεχνική μέθοδος, επειδή η εφαρμογή είναι πιο εύκολη από τη χρήση ακρυλικών χρωμάτων σε ένα σωλήνα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ζωγραφική με ακρυλικούς μαρκαδόρους δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη! Δοκιμάστε για παράδειγμα τους ακρυλικούς μαρκαδόρους amstredam, molotow και triton. Οι μάρκες αυτές προσφέρουν ακρυλικοί μαρκαδόροι σετ που είναι κατάλληλοι για διάφορες επιφάνειες: καμβάς, ξύλο, χαρτί, γυαλί, μέταλλο, πλαστική. Όταν στεγνώσει το χρώμα είναι αδιάβροχο.
Το e-shop μας διαθέτει ακρυλικούς μαρκαδόρους με διαφορετικά μεγέθη της μύτης όπως 4mm,2mm. Χάρη στο πρακτικό μέγεθος τους μπορείτε να τα φοράτε και στον τσέπη.Διαλέξτε την αγαπημένη σας απόχρωση και βάλτε χρώμα στην ζωή σας.

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 -Βουλγαρία

11.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ιταλία

10.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ρουμανία

09.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Σερβία

08.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Created by the system www.fast-webshop.com

Nzg0YT