Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.
Ok

Menu

 

Introduction » Παστέλ » Ξηροπαστέλ

Ξηροπαστέλ


 

Total 6.09 €

νέο

 

Total 11.29 €

νέο

 

Total 37.90 €

νέο

 

 


 

Total 15.49 €Πινέλα ζωγραφικής da Vinci

 

Total 23.50 €
ξυροπαστέλ Rembrandt box starter general selection


Total 49.90 €


 

Total 35.90 €


 

Total 15.99 €


κιμωλίες τέχνης TOISON D OR

 

Total 34.90 €


 

Total 59.90 €


Ξυροπαστέλ Van Gogh - Royal Talens

 

Total 39.90 €


 

Total 3.49 €


διακοσμητικά εργαλεία

 

Total 11.99 €


Faber Castel - Ξυρά παστέλ

κανονική τιμή 35.90 €

Total 19.90 €

προσφορά

Faber Castel - Ξυρά παστέλ

 

Total 23.90 € 

Total 3.29 €ξυρά παστέλ Royal Talens

κανονική τιμή 17.99 €

Total 15.99 €

προσφορά


Total 10.29 €
 

Total 26.90 €Total 10.29 €


 

Total 7.49 €

Όταν σε ένα χαρτί τραβάτε μια γραμμή με αυτό το είδος παστέλ θα δείτε ότι αφήνει ένα ξηρό και σκονισμένο ίχνος. Αυτά τα ξηροπαστέλ μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε κλασικό και τραχύ χαρτί, αλλά είναι καλό να αποφεύγετε τις λεπτές και λείες επιφάνειες. Διαφέρουν στη σκληρότητα. Τα μαλακά παστέλ είναι τέλεια εάν θέλετε μια απαλή υπερχείλιση στο σχέδιό σας, επειδή μπορείτε να τα απλώσετε στο χαρτί με τα δάχτυλά σας ή με ύφασμα. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές ουσίες και χαμηλή ποσότητα συνδετικού υλικού. Εξαιτίας αυτού, αφήνουν μαλακό σημάδι, αλλά λόγω της μικρής ποσότητας συνδετικού υλικού σπάνε εύκολα. Τα σκληρά παστέλ είναι κατασκευασμένα από τα ίδια συστατικά όπως και τα μαλακά, αλλά περιέχουν περισσότερο συνδετικό υλικό και λιγότερες χρωστικές ουσίες. Όταν χρησιμοποιείτε ξηρά παστέλ, μην ξεχνάτε το σταθεροποιητικό για να μην θολώνει στο σχέδιο σας.

Πρέπει όμως να θυμάστε ότι τα ξηροπαστέλ δεν πρέπει να τα συγχέονται με την έγχρωμη κιμωλία. Η κιμωλία είναι μια αασβεστώδη ουσία εμπλουτισμένη με χρώμα. Το ξηροπαστέλ από την άλλη πλευρά αποτελείται από καθαρές χρωστικές σκόνες, οι ίδιες που χρησιμοποιούνται για την δημιουργία όλων των χρωμάτων καλλιτεχνίας.
Όσον αφορά τα ξηροπαστέλ προσφέρουμε σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες αποχρώσεων και χρωμάτων. Τα ξηροπαστέλ έχουν την ιδιότητα ότι μπορούν να εξαπλωθούν και με τα δάχτυλα, αλλά είναι λίγο σκονισμένα.
Αν πραγματικά θέλετε να απολαύσετε τη ζωγραφική με ξηροπαστέλ, τότε σας συνιστούμε να επενδύσετε σε ένα καλύτερο σετ. Τα φθηνότερα παστέλ περιέχουν λιγότερα χρωστικά από τα πιο ακριβά. Θα πρέπει επίσης να αγοράσετε και χαρτί για τα ξηροπαστέλ. Πολύ δημοφιλής είναι τα ξηροπαστέλ της μάρκας koh i noor, αλλά συνιστούμε επίσης και τα ξηροπαστέλ rembrandt. όταν πρόκειται για τα παστέλ σας έχουμεε προσφέρει πολλές μάρκες για να μπορεί κάθε ένας καλλητέχνης να βρει το κατάλληλο παστέλ ανάλογα με το γούστο του. Εάν δεν είστε πεπεισμένοι από τα παραπάνω, θα πρέπει να δοκιμάσετε τα ξηρπαστέλ van Gogh ή τα faber castell.
Η προσφορά μας περιλαμβάνει επίσης ξηρόαστέλ για καμβά. Εάν είστε πρακτικός τύπος και θέλετε να σώσετε, τότε μια μεγάλη επιλογή είναι τα ξηροπαστέλ σε σετ. Θα βρείτε χιλιάδες αποχρώσεις. Η ποικιλία χρωμάτων αυτών των παστέλ είναι πραγματικά πλούσια. Θα απολαύσετε τα ξηρά μας παστέλ σε κάθε δημιουργία.

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 -Βουλγαρία

11.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ιταλία

10.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ρουμανία

09.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Σερβία

08.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Created by the system www.fast-webshop.com

MzYxM