Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Menu

 
Reels Image

Introduction » Τελάρα Ζωγραφικής

Τελάρα ζωγραφικής

 

PROFI ΚΑΜΒΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

ECO ΚΑΜΒΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

ΚΑΜΒΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΈΤΡΟ

ΚΑΜΒΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Καλώς ήλθατε στην πλουσιότερη και μεγαλύτερη προσφορά καμβάδων στην Ελλάδα! Τελάρα ζωγραφικής και καμβάδες ζωγραφικής όλων των διαστάσεων και τύπων σε ένα μέρος!

Ρίξτε μια ματιά κάτω για να μάθετε τι σας προσφέρουμε!Price before discount 11.79 €

Total 8.84 €

discount 25 %

 

Total 1.95 €


 

Total 0.79 €κανονική τιμή 1.09 €

Total 0.99 €


 

Total 1.09 €


 

Total 2.29 €


 

Total 1.09 €
 

Total 12.29 € 

Total 4.85 €καμβάς για ζωγραφική ARTMIE

 

Total 3.09 €


 

Total 4.99 €


 

Total 3.09 €


Προετοιμασμένο καρτολίνο ζωγραφικής

 

Total 2.39 €


Προετοιμασμένο καρτολίνο ζωγραφικής

 

Total 0.60 €


Προετοιμασμένο καρτολίνο ζωγραφικής

 

Total 2.60 €


Προετοιμασμένο καρτολίνο ζωγραφικής

 

Total 1.19 €


Τανάλια τελαρώματος για καμβά

κανονική τιμή 36.50 €

Total 26.90 €


Προετοιμασμένο καρτολίνο ζωγραφικής

 

Total 0.39 €


 

Total 5.39 €


 

Total 6.79 €


 

Total 9.68 €


Panel για ζωγραφική

 

Total 6.39 €


 

Total 5.49 €


Θερμική ταινία για περιορισμό του καμβά

 

Total 9.69 €


 

Total 3.95 €


 

Total 8.19 €


 

Total 3.29 € 

Total 3.95 €


 

Total 369.00 € 

Total 4.99 €
 

Total 3.19 €
 

Total 149.00 €Price before discount 4.29 €

Total 3.22 €

discount 25 %

 

Total 269.00 €καμβάδες ζωγραφικής ARTMIE

κανονική τιμή 3.90 €

Total 3.90 €

Ποιος τύπος καμβά είναι καλύτερος για ζωγραφική;

Ο τύπος καμβά που είναι καλύτερος για ζωγραφική εξαρτάται από τον τύπο του πίνακα που κάνετε. Για αρχάριους, σας προτείνουμε έναν βαμβακερό καμβά ή έναν λινό καμβά. Το βαμβάκι είναι μια εξαιρετική επιλογή επειδή είναι ισχυρό και ανθεκτικό, και έχει επίσης μια λεία επιφάνεια που παίρνει καλά τη βαφή. Το λινό είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή επειδή είναι επίσης ισχυρό και ανθεκτικό, και έχει μια ελαφρώς πιο ανάγλυφη επιφάνεια, έτσι μπορεί να δώσει μια ελαφρώς διαφορετική όψη στη ζωγραφική σας.

Για πιο έμπειρους ζωγράφους, σας προτείνουμε το Βελγικό λινό καμβά. Το Βελγικό λινό είναι ένας καμβάς πολύ υψηλής ποιότητας και έχει πολύ λεία και σταθερή επιφάνεια. Είναι επίσης πιο ακριβό από το βαμβάκι ή το λινό, αλλά αξίζει να επενδύσετε αν θέλετε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα από τη ζωγραφική σας. Τείνει επίσης να διαρκέσει περισσότερο, επομένως είναι μια μεγάλη επένδυση για έναν σοβαρό καλλιτέχνη. Επίσης είναι γνωστό για τις αρχειακές του ιδιότητες, που σημαίνει ότι δεν υποβαθμίζεται με την πάροδο του χρόνου όπως κάποιοι άλλοι καμβάδες.

Ανεξάρτητα από τον τύπο καμβά που θα επιλέξετε, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η ποιότητα της ζωγραφικής σας θα εξαρτηθεί επίσης από την ποιότητα του καμβά. Φροντίστε λοιπόν να επιλέξετε έναν καμβά καλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη ζωγραφική σας.

Πώς προετοιμάζω έναν καμβά για ζωγραφική;

Η προετοιμασία του καμβά σας για ζωγραφική είναι ένα σημαντικό βήμα στη διαδικασία ζωγραφικής. Σας συνιστούμε να ξεκινήσετε τεντώνοντας τον καμβά σας σε ένα ξύλινο φορείο. Το τέντωμα του καμβά βοηθά στη διατήρηση του τεντωμένου, γεγονός που θα διευκολύνει την εργασία μαζί του. Βεβαιωθείτε ότι ο καμβάς τεντώνεται ομοιόμορφα, ώστε να μην υπάρχουν χτυπήματα ή κύματα στον καμβά.

Αφού τεντώσετε τον καμβά, θα χρειαστεί να το περάσετε με αστάρι ή gesso. Το αστάρι βοηθά στην παροχή μιας λείας, ομοιόμορφης επιφάνειας για τη ζωγραφική και επίσης βοηθά στην προστασία του καμβά από ζημιές. Όταν εφαρμόζετε το αστάρι, φροντίστε να χρησιμοποιείτε ομοιόμορφες πινελιές και αφήστε το να στεγνώσει εντελώς πριν ξεκινήσετε να ζωγραφίζετε.

Τέλος, φροντίστε να προετοιμάσετε τις άκρες του καμβά. Χρησιμοποιήστε γυαλόχαρτο για να τρίψετε ελαφρά τις άκρες του καμβά για να μειώσετε τον κίνδυνο ξεφτίσματος. Μόλις τρίψετε τις άκρες,περάστε τις με μια στρώση gesso ή αστάρι. Αυτό θα βοηθήσει να μην ξεφτίσει ο καμβάς και θα βοηθήσει επίσης στην προστασία των άκρων από ζημιές.

Με αυτά τα βήματα, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι ο καμβάς σας είναι κατάλληλα προετοιμασμένος για ζωγραφική. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα θα διασφαλίσετε ότι η ζωγραφική σας θα είναι η καλύτερη και ότι θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός τεντωμένου και μη τεντωμένου καμβά;

Η διαφορά μεταξύ ενός τεντωμένου και ενός μη τεντωμένου καμβά είναι σημαντική. Ένας μη τεντωμένος καμβάς συνήθως τυλίγεται και αποστέλλεται σε ένα σωλήνα και πρέπει να τεντωθεί πριν χρησιμοποιηθεί για ζωγραφική. Το τέντωμα του καμβά βοηθά στη διατήρηση του καμβά και παρέχει μια λεία επιφάνεια για ζωγραφική. Βοηθά επίσης να αποτρέψει τυχόν κυματισμούς ή χτυπήματα στον καμβά όταν βάφεται.

Ένας τεντωμένος καμβάς, από την άλλη πλευρά, είναι έτοιμος για ζωγραφική. Ο καμβάς είναι ήδη τεντωμένος και έτοιμος για χρήση, οπότε μπορείτε να ξεκινήσετε να ζωγραφίζετε αμέσως. Αυτό είναι εξαιρετικό για άτομα που δεν έχουν χρόνο. Ωστόσο, ένας τεντωμένος καμβάς μπορεί να είναι πιο ακριβός από έναν μη τεντωμένο καμβά αφού έχει ήδη τεντωθεί.

Έχω χρησιμοποιήσει τόσο τεντωμένους όσο και μη τεντωμένους καμβάδες για τους πίνακές μου και έχω διαπιστώσει ότι ο τεντωμένος καμβάς λειτουργεί καλύτερα για μένα. Μου αρέσει το γεγονός ότι μπορώ να αρχίσω να ζωγραφίζω αμέσως και δεν χρειάζεται να ανησυχώ για το τέντωμα του καμβά. Έχω επίσης διαπιστώσει ότι ένας τεντωμένος καμβάς μπορεί να προσφέρει μια πιο λεία επιφάνεια για τη ζωγραφική μου, η οποία βοηθά στη διασφάλιση καλύτερων αποτελεσμάτων.

Συνολικά, η διαφορά μεταξύ ενός τεντωμένου και ενός μη τεντωμένου καμβά είναι σημαντική. Σας συνιστώ να επιλέξετε τον καμβά που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Το τέντωμα ενός καμβά

Το τέντωμα ενός καμβά είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία, αλλά είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο και να το κάνετε σωστά. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε όταν τεντώνετε τον καμβά σας:

1. Ξεκινήστε μετρώντας τον καμβά για να προσδιορίσετε πόσο επιπλέον υλικό χρειάζεστε για να τον τεντώσετε. Θα θελήσετε να προσθέσετε περίπου 2-3 cm επιπλέον υλικού γύρω από τις άκρες του καμβά.

2. Κόψτε το επιπλέον υλικό στο κατάλληλο μέγεθος και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα συρραπτικό για να το στερεώσετε στις άκρες του καμβά. Φροντίστε να συρράψετε το υλικό ομοιόμορφα από όλες τις πλευρές.

3. Μόλις ασφαλιστεί το επιπλέον υλικό, χρησιμοποιήστε ένα σφυρί για να χτυπήσετε τυχόν χτυπήματα ή κύματα στον καμβά. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον καμβά τεντωμένο.

4. Τέλος, χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί για να εξομαλύνετε τυχόν ρυτίδες στον καμβά. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι ο καμβάς είναι ομοιόμορφος και έτοιμος για ζωγραφική.

5. Αν αυτό σου φαίνετε πολύ δύσκολο, τότε η καλύτερη λύση θα είναι να αγοράσεις έναν ήδη τεντωμένο καμβά.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι ο καμβάς σας είναι σωστά τεντωμένος και έτοιμος για βάψιμο. Είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο και να βεβαιωθείτε ότι ο καμβάς τεντώνεται ομοιόμορφα, έτσι ώστε η ζωγραφιά σας να φαίνεται καλύτερα.

Πώς μπορώ να φτιάξω μια κορνίζα από καμβά;

Η κατασκευή τελάρου για καμβά είναι μια σχετικά απλή διαδικασία, αλλά είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο και να το κάνετε σωστά. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε όταν φτιάχνετε το τελάρο:

1. Ξεκινήστε μετρώντας τον καμβά για να προσδιορίσετε το μέγεθος του τελάρου που χρειάζεστε. Θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από τον καμβά, έτσι ώστε να καλύπτει τις άκρες του καμβά.

2. Κόψτε το ξύλο στο κατάλληλο μέγεθος και χρησιμοποιήστε ξυλόκολλα για να ενώσετε τα κομμάτια μεταξύ τους. Βεβαιωθείτε ότι το τελάρο είναι καλά στερεωμένο. 3.Μόλις συναρμολογηθεί το τελάρο, χρησιμοποιήστε ένα σφυρί για να στερεώσετε το τελάρο στον καμβά. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε καρφιά που είναι ελαφρώς μακρύτερα από το τελάρο, έτσι ώστε το τελάρο να στερεώνεται με ασφάλεια.

4. Τέλος, τελειώστε το τελάρο με μια στρώση χρώματος ή βερνικιού. Αυτό θα βοηθήσει στην προστασία του πλαισίου και θα του δώσει ένα ωραίο φινίρισμα.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να φτιάξετε ένα πλαίσιο από καμβά που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο είναι σωστά στερεωμένο στον καμβά, έτσι ώστε να μην χαλαρώνει με την πάροδο του χρόνου. Η κατασκευή ενός κορνίζου από καμβά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προστατεύσετε τον πίνακα σας και να του δώσετε μια επαγγελματική εμφάνιση.

Τι είναι το γκέσο καμβά;

Ένα αστάρι καμβά είναι ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας ενός καμβά για ζωγραφική. Παρέχει μια λεία, ομοιόμορφη επιφάνεια για βαφή και βοηθά στην προστασία του καμβά από ζημιές. Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τύποι ασταριού καμβά, όπως ακρυλικό gesso, gesso λαδιού και gesso με βάση το νερό.

Το ακρυλικό gesso είναι ένα αστάρι που κατασκευάζεται από ακρυλικό χρώμα και συνδετικό. Είναι μια καλή επιλογή για έναν καμβά που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για ακρυλική ζωγραφική. Παρέχει λεία επιφάνεια και απλώνεται εύκολα.

Το Oil gesso είναι ένα αστάρι που κατασκευάζεται από λαδομπογιά και συνδετικό. Είναι μια καλή επιλογή για έναν καμβά που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για ελαιογραφία. Παρέχει λεία επιφάνεια και είναι επίσης εύκολη στην εφαρμογή.

Το gesso με βάση το νερό είναι ένα αστάρι που κατασκευάζεται από χρώματα με βάση το νερό και συνδετικό. Είναι μια καλή επιλογή για καμβά που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για ζωγραφική με ακουαρέλα. Παρέχει λεία επιφάνεια και είναι επίσης εύκολη στην εφαρμογή.

Ανεξάρτητα από τον τύπο ασταριού καμβά που θα επιλέξετε, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η ποιότητα της ζωγραφικής σας θα εξαρτηθεί επίσης από την ποιότητα του καμβά. Φροντίστε λοιπόν να επιλέξετε ένα αστάρι καλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη ζωγραφική σας.

Πώς σφραγίζω έναν πίνακα σε καμβά;

Η προστασία ενός πίνακα ζωγραφικής σε καμβά είναι ένα σημαντικό βήμα στη διαδικασία ζωγραφικής. Βοηθά στην προστασία του πίνακα από ζημιές και ξεθώριασμα, και μπορεί επίσης να δώσει στον πίνακα μια πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να προστατέψτε έναν πίνακα σε καμβά, ανάλογα με τον τύπο του χρώματος που χρησιμοποιείται.

Για ακρυλικούς πίνακες, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα ακρυλικό βερνίκι. Αυτό θα βοηθήσει στην προστασία του πίνακα από τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία. Δίνει επίσης στον πίνακα ένα γυαλιστερό φινίρισμα, το οποίο μπορεί να το κάνει να φαίνεται πιο ζωντανό και ζωντανό.

Για ελαιογραφίες, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα αλκυδικό βερνίκι. Είναι κατασκευασμένο από ρητίνες που αναμιγνύονται με λάδι και διαλύτες, δημιουργώντας ένα γυαλιστερό φινίρισμα που είναι ανθεκτικό στη σκόνη και τη βρωμιά. Δίνει επίσης στον πίνακα ένα πιο απαλό, πιο λεπτό φινίρισμα, το οποίο μπορεί να το κάνει να φαίνεται πιο ζωντανό.

Για πίνακες με ακουαρέλα, προτείνω να χρησιμοποιήσετε ένα βερνίκι με βάση το νερό. Αυτό θα βοηθήσει στην προστασία του πίνακα από τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία. Δίνει επίσης στη βαφή ένα απαλό, ματ φινίρισμα, που μπορεί να το κάνει να φαίνεται πιο λεπτό και λεπτό.

Ανεξάρτητα από το είδος του βερνικιού που χρησιμοποιείτε, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το βερνίκι εφαρμόζεται ομοιόμορφα και ότι αφήνεται να στεγνώσει τελείως πριν πλαισιώσετε τη ζωγραφική. Αυτό θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι ο πίνακας είναι σωστά σφραγισμένος και ότι θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

6 συμβουλές για ένα δώρο για έναν καλλιτέχνη

05.06.2023

Φώτα, δέντρο, χριστουγεννιάτικα τραγούδια... και δώρα. Είτε είστε 5 ετών είτε ενήλικας, το σωστό χριστουγεννιάτικο...

Plaster art στο ARTMIE - δοκιμάσαμε και εμείς την καυτή τάση

02.06.2023

Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας μια καταπληκτική εμπειρία από το εργαστήρι Plaster Art, όπου όλοι εμείς...

Ανακαλύψτε τους καλύτερους συνδυασμούς χρωμάτων στη ζωγραφική

31.05.2023

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια εξαιρετική εικόνα που να τραβάει πραγματικά τα βλέμματα, τότε είναι σημαντικό...

Ο οδηγός σας για το Pouring art

30.05.2023

Υπάρχει κάτι μαγικό στο να ρίχνεις χρώμα. Είναι σαν να φτιάχνεις ένα είδος αλχημικού ελιξίριου, οπότε...

Created by the system www.fast-webshop.com

YWNjODFm
Δημοφιλή προϊόντα
Εν ολίγοις: 0
Όλα στο καλάθι
Χαρίστε στον εαυτό σας μια δημιουργική έκπληξη
{IMAGE}
{NAME}
Σε απόθεμα Αριθμός: {NUMBER} Η τιμή: {PRICE} €
-
1
+
Προσθήκη στο καλάθι
{SECOND_IMAGE}
{SECOND_NAME}
Σε απόθεμα Αριθμός: {SECOND_NUMBER} Η τιμή: {SECOND_PRICE} €
-
1
+
Προσθήκη στο καλάθι