Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Menu

 
Reels Image

Introduction » Καβαλέτα ζωγραφικής

Καβαλέτα ζωγραφικής


μαυροπίνακας και μαγνήτης για παιδιά

 

Total 19.90 €


μαγνητικός πίνακας διπλής όψης για παιδιά

 

Total 41.50 €


επιτραπέζια βάση κιμωλίας και μαγνήτης για παιδιά

 

Total 17.79 €


 

Total 18.49 €


 

Total 33.50 €


επιτραπέζιο καβαλέτο για ζωγραφική

 

Total 11.49 €


 

Total 31.50 €

νέο

επιτραπέζιο καβαλέτο για ζωγραφική

 

Total 10.80 €

νέο

 

Total 19.30 €

νέο

μαγνητικός πίνακας διπλής όψης για παιδιά

 

Total 39.90 €

νέο

επιτραπέζια βάση κιμωλίας και μαγνήτης για παιδιά

 

Total 17.30 €

νέο

μαυροπίνακας και μαγνήτης για παιδιά

 

Total 19.10 €

νέο

Price before discount 14.29 €

Total 10.72 €

νέο
discount 25 %

καβαλέτα ζωγραφικής ARTMIE

 

Total 42.90 €


καβαλέτα ζωγραφικής ARTMIE

 

Total 64.90 €


καβαλέτα ζωγραφικής ARTMIE

 

Total 17.79 €


καβαλέτα ζωγραφικής ARTMIE

 

Total 139.00 €


καβαλέτα ζωγραφικής ARTMIE

 

Total 36.90 €


καβαλέτα ζωγραφικής ARTMIE

 

Total 165.00 €


καβαλέτα ζωγραφικής ARTMIE

 

Total 8.79 €


 

Total 23.50 €


καβαλέτα ζωγραφικής ARTMIE

 

Total 9.99 €


καβαλέτα ζωγραφικής ARTMIE

 

Total 7.39 € 

Total 63.90 €


καβαλέτα ζωγραφικής ARTMIE

 

Total 105.00 €


καβαλέτα ζωγραφικής ARTMIE

 

Total 12.49 €


 

Total 24.90 €


καβαλέτα ζωγραφικής ARTMIE

 

Total 5.29 €


καβαλέτα ζωγραφικής ARTMIE

 

Total 31.90 €


καβαλέτα ζωγραφικής ARTMIE

 

Total 26.90 €


καβαλέτα ζωγραφικής ARTMIE

 

Total 41.50 €


καβαλέτα ζωγραφικής ARTMIE

 

Total 27.90 €


καβαλέτα ζωγραφικής ARTMIE

 

Total 18.79 €

Ποιος είναι ο καλύτερος τύπος καβαλέτου ζωγραφικής

Όταν πρόκειται να βρείτε τον καλύτερο τύπο καβαλέτου, εξαρτάται πραγματικά από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας ως καλλιτέχνη. Για έναν αρχάριο, ένα βασικό ξύλινο καβαλέτο είναι συνήθως η πιο οικονομική και απλή επιλογή. Αλλά αν είστε έμπειρος ζωγράφος, μπορεί να θέλετε να επενδύσετε σε ένα μοντέλο ανώτερης ποιότητας που προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και σταθερότητα.

Ένα καβαλέτο πρέπει να είναι ρυθμιζόμενο ώστε να μπορείτε να βρείτε το σωστό ύψος και γωνία για την επιφάνεια ζωγραφικής σας. Επίσης θα πρέπει να είναι ελαφρύ και αρκετά ανθεκτικό για να μετακινείται ή να το παίρνετε μαζί σας όταν χρειάζεται.

Εάν σκοπεύετε να ζωγραφίζετε σε εξωτερικούς χώρους, ένα καβαλέτο υπαίθρου είναι ιδανικό. Έχει σχεδιαστεί για να είναι ελαφρύ και φορητό για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση. Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν ρυθμιζόμενο πόδι, ώστε να μπορείτε να ζωγραφίζετε σε ανώμαλο έδαφος.

Εάν ζωγραφίζετε στο στούντιο, θα χρειαστείτε ένα πιο ανθεκτικό μοντέλο. Ένα καβαλέτο δαπέδου είναι συνήθως πιο βαρύ, πιο στιβαρό και πιο ρυθμιζόμενο από ένα καβαλέτο υπαίθρου. Είναι ιδανικό για μεγαλύτερους καμβάδες και μεγαλύτερες περιόδους ζωγραφικής.

Τελικά, ο καλύτερος τύπος καβαλέτου είναι αυτός που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Αφιερώστε χρόνο για να ερευνήσετε και να συγκρίνετε χαρακτηριστικά πριν αγοράσετε και να διαβάζετε πάντα κριτικές χρηστών για να έχετε μια ιδέα για την απόδοση του καβαλέτο στον πραγματικό κόσμο.

Σχήματα καβαλέτων

Όταν πρόκειται για σχήματα των καβαλέτων, υπάρχουν υπάρχουν τέσσερα βασικά σχήματα: H-Frame, A-Frame, X-Frame και French Easels ή τα καβαλέτα υπαίθρου/εξοχής . Τα καβαλέτα σε σχήμα H-Frame είναι ο πιο κοινός τύπος. Είναι ελαφριά και φορητά και έχουν σχεδιαστεί για να κάθονται τέλεια στο έδαφος. Είναι ιδανικά για μεγαλύτερους πίνακες ή μεγαλύτερα μεγέθη καμβά. Τα πλαίσια H μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά, όπως ξύλο, αλουμίνιο ή πλαστικό.

Τα καβαλέτα σε σχήμα A είναι παρόμοια με τα καβαλέτα σε σχήμα H, αλλά έχουν σχεδιαστεί για να είναι πιο ψηλά και πιο σταθερά. Τα A-Frame είναι ιδανικά για μεγαλύτερους καμβάδες και βαρύτερους πίνακες και χρησιμοποιούνται συχνά σε στούντιο ή εργαστήρια. Συνήθως κατασκευάζονται από ξύλο ή αλουμίνιο.

Τα καβαλέτα σε σχήμα Χ είναι παρόμοια με τα H-Frame, αλλά έχουν μια βάση σε σχήμα Χ που τα κάνει πιο σταθερά και λιγότερο πιθανό να ανατραπούν. Τα καβαλέτα X-Frame είναι ιδανικά για μεγαλύτερους πίνακες και συχνά μπορούν να κρατήσουν περισσότερο βάρος από τα H-Frame ή τα A-Frames.

Παραπάνω είπαμε ότι υπάρχουν και τα Γαλλικά καβαλέτα (French Easels). Σε εμας είναι γνωστά ως καβαλέτο υπαίθρου. Δεν είναι γνωστό πώς ακριβώς δόθηκε το όνομα σε αυτό το είδος καβαλέτου, αλλά πιστεύεται ότι το γαλλικό καβαλέτο διαδόθηκε από Γάλλους ζωγράφους που χρησιμοποιούσαν αυτό το είδος καβαλέτο για ζωγραφική σε εξωτερικούς χώρους. Αυτός ο τύπος καβαλέτο είναι συνήθως κατασκευασμένος από ελαφριά, ανθεκτικά υλικά που βρίσκονται συνήθως στη Γαλλία. Είναι σχεδιασμένο να είναι ελαφρύ και φορητό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ζωγραφική σε εξωτερικούς χώρους. Τα γαλλικά καβαλέτα μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά, όπως ξύλο, αλουμίνιο ή πλαστικό. Μπορούν επίσης να ρυθμιστούν σε διαφορετικές γωνίες, καθιστώντας τα εξαιρετικά για εργασία σε ανώμαλες επιφάνειες.

Ανεξάρτητα από τον τύπο καβαλέτο καλλιτέχνη που θα επιλέξετε, θυμηθείτε να αφιερώσετε χρόνο για να ερευνήσετε κάθε μοντέλο και να διαβάσετε κριτικές από άλλους καλλιτέχνες πριν αγοράσετε. Με το κατάλληλο καβαλέτο, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα έργα τέχνης με ευκολία.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ καβαλέτο δαπέδου και καβαλέτου υπαίθρου;

Τα καβαλέτα δαπέδου και τα καβαλέτα υπαίθρου είναι και οι δύο τύποι καβαλέτων ζωγραφικής που χρησιμοποιούνται για την υποστήριξη ενός πίνακα κατά τη δημιουργία έναν πίνακα. Η διαφορά ανάμεσα σε ένα καβαλέτο δαπέδου και ένα καβαλέτο υπαίθρου έγκειται στη χρήση για την οποία προορίζονται. Τα καβαλέτα δαπέδου έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε σταθερό, εσωτερικό χώρο, ενώ τα καβαλέτα υπαίθρου έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Τα καβαλέτα δαπέδου έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε σταθερό περιβάλλον, όπως το στούντιο ενός καλλιτέχνη. Συνήθως είναι κατασκευασμένα από ξύλο ή μέταλλο και είναι βαρύτερα από τα καβαλέτα του υπαίθρου. Είναι σχεδιασμένα να είναι σταθερά και μπορούν να υποστηρίξουν μεγαλύτερους και βαρύτερους πίνακες. Είναι επίσης τυπικά ρυθμιζόμενα, επιτρέποντας στον καλλιτέχνη να προσαρμόσει τη γωνία και το ύψος του καβαλέτου όπως χρειάζεται.

Τα καβαλέτα υπαίθρου, γνωστά και ως γαλλικά καβαλέτα, είναι σχεδιασμένα να είναι ελαφριά και φορητά. Είναι κατασκευασμένα από υλικά όπως ξύλο, αλουμίνιο ή πλαστικό και έχουν σχεδιαστεί για να είναι πτυσσόμενα για εύκολη μεταφορά. Τα καβαλέτα υπαίθρου είναι ιδανικά για ζωγραφική σε εξωτερικούς χώρους και μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικές γωνίες, καθιστώντας τα εξαιρετικά για εργασία σε ανώμαλες επιφάνειες. Είναι επίσης συνήθως μικροτερα και ελαφρύτερα από τα καβαλέτο δαπέδου, καθιστώντας τα ευκολότερα στη μεταφορά..

Τέλος, το κόστος των καβαλέτα δαπέδου και υπαίθρου υποικίλλει.Τα καβαλέτα δαπέδου μπορεί να είναι πιο ακριβά λόγω της βαρύτερης κατασκευής τους και της μεγαλύτερης προσαρμοστικότητας, ενώ τα καβαλέτα υπαίθρου είναι συνήθως πιο φιλικά προς τον προϋπολογισμό.

Ανεξάρτητα από τον τύπο καβαλέτο που θα επιλέξετε, φροντίστε να κάνετε την έρευνά σας και να διαβάσετε τις κριτικές των χρηστών πριν κάνετε μια αγορά. Με το κατάλληλο καβαλέτο, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα έργα τέχνης με ευκολία.

Οφέλη από τη χρήση ενός καβαλέτου

Η χρήση ενός καβαλέτου καλλιτέχνη προσφέρει πολλά οφέλη, είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας ζωγράφος. Το πρώτο και πιο προφανές όφελος είναι ότι κάνει την ζωγραφική πιο εύκολη και άνετη. Ένα καβαλέτο σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε το ύψος και τη γωνία του καμβά, ώστε να μην χρειάζεται να καταπονείτε την πλάτη ή το λαιμό σας ενώ ζωγραφίζετε.

Τα καβαλέτα παρέχουν επίσης μεγαλύτερη σταθερότητα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εργαστείτε πιο γρήγορα, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και ακρίβεια. Και επειδή ένα καβαλέτο συγκρατεί τον καμβά στη θέση του, μπορείτε να μετακινηθείτε γύρω από τον πίνακα πιο ελεύθερα και εύκολα.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης καβαλέτο καλλιτέχνη είναι ότι μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε οργανωμένοι. Πολλά καβαλέτα διαθέτουν δίσκους και θήκες για να αποθηκεύετε χρώματα, πινέλα και άλλα αναλώσιμα, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε τον χώρο εργασίας σας τακτοποιημένο και χωρίς ακαταστασία.

Τέλος, η χρήση ενός καβαλέτου καλλιτέχνη μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στη ζωγραφική. Το να έχετε έναν ειδικό χώρο για να ζωγραφίσετε θα σας βοηθήσει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και με κίνητρο, και με το κατάλληλο καβαλέτο μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικές τεχνικές ζωγραφικής.

Έτσι, αν θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στη ζωγραφική ή απλώς να κάνετε τις συνεδρίες ζωγραφικής σας πιο άνετες, ένα καβαλέτο καλλιτέχνη είναι μια εξαιρετική επένδυση. Με το κατάλληλο καβαλέτο, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα έργα τέχνης με ευκολία.

Πως να διαλέξετε ένα καβαλέτο για παιδιά;

Όταν επιλέγετε ένα καβαλέτο για παιδιά, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη το μέγεθος, το υλικό και τα χαρακτηριστικά του καβαλέτου. Το μέγεθος του καβαλέτου πρέπει να είναι κατάλληλο για την ηλικία και το μέγεθος του παιδιού. Είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα καβαλέτο που μπορεί να μεγαλώσει μαζί με το παιδί καθώς προοδεύει στις καλλιτεχνικές του δεξιότητες.

Το υλικό είναι επίσης σημαντικό όταν επιλέγετε ένα καβαλέτο. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι κατασκευασμένο από υλικό που είναι ανθεκτικό και μπορεί να αντέξει τη φθορά της ζωγραφικής και του σχεδίου. Τα ξύλινα ή μεταλλικά καβαλέτα είναι οι πιο αξιόπιστες και μακροχρόνιες επιλογές.

Όταν εξετάζετε τα χαρακτηριστικά, αναζητήστε ένα καβαλέτο με ρυθμιζόμενο ύψος και γωνία. Αυτό θα επιτρέψει στο παιδί να προσαρμόσει το καβαλέτο στο επίπεδο άνεσης του, ώστε να μπορεί να εργάζεται στην πιο άνετη θέση. Αναζητήστε ένα καβαλέτο με ράφι ή δίσκο που μπορεί να χωρέσει μπογιά, πινέλα και άλλες προμήθειες. Αυτό θα διευκολύνει το παιδί να έχει πρόσβαση και να αποθηκεύει τις προμήθειες του.

Τέλος, είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη το κόστος του καβαλέτου. Τα καβαλέτα μπορεί να κυμαίνονται από οικονομικά έως πιο ακριβά. Επιλέξτε ένα που είναι εντός του προϋπολογισμού σας και που θα διαρκέσει για τα επόμενα χρόνια.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες, θα μπορείτε να επιλέξετε ένα καβαλέτο που είναι τέλειο για το παιδί σας. Θα τους βοηθήσει να απολαμβάνουν την εμπειρία ζωγραφικής και σχεδίασης για τα επόμενα χρόνια.

Για τα παιδιά, συνιστάται καβαλέτο επιτραπέζιου ή H-Frame. Τα επιτραπέζια καβαλέτα είναι μικρά, ελαφριά και φορητά. Είναι ιδανικά για μικρούς χώρους και για όσους ξεκινούν. Τα καβαλέτα H-Frame είναι μεγαλύτερα, πιο σταθερά και μπορούν να φιλοξενήσουν μεγαλύτερα μεγέθη καμβά. Είναι ιδανικά για τον εκκολαπτόμενο καλλιτέχνη που είναι έτοιμος να εργαστεί σε μεγαλύτερα έργα. Και οι δύο τύποι καβαλέτα είναι ρυθμιζόμενοι και μπορούν να φιλοξενήσουν διάφορα μεγέθη καμβά. Προσφέρουν επίσης χαρακτηριστικά όπως ράφια και δίσκους για προμήθειες. Όποιο είδος καβαλέτου κι αν επιλέξετε, φροντίστε να είναι ανθεκτικό και να αντέχει στη φθορά της ζωγραφικής και του σχεδίου.

6 συμβουλές για ένα δώρο για έναν καλλιτέχνη

05.06.2023

Φώτα, δέντρο, χριστουγεννιάτικα τραγούδια... και δώρα. Είτε είστε 5 ετών είτε ενήλικας, το σωστό χριστουγεννιάτικο...

Plaster art στο ARTMIE - δοκιμάσαμε και εμείς την καυτή τάση

02.06.2023

Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας μια καταπληκτική εμπειρία από το εργαστήρι Plaster Art, όπου όλοι εμείς...

Ανακαλύψτε τους καλύτερους συνδυασμούς χρωμάτων στη ζωγραφική

31.05.2023

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια εξαιρετική εικόνα που να τραβάει πραγματικά τα βλέμματα, τότε είναι σημαντικό...

Ο οδηγός σας για το Pouring art

30.05.2023

Υπάρχει κάτι μαγικό στο να ρίχνεις χρώμα. Είναι σαν να φτιάχνεις ένα είδος αλχημικού ελιξίριου, οπότε...

Created by the system www.fast-webshop.com

ZjFjYTIwYT
Δημοφιλή προϊόντα
Εν ολίγοις: 0
Όλα στο καλάθι
Χαρίστε στον εαυτό σας μια δημιουργική έκπληξη
{IMAGE}
{NAME}
Σε απόθεμα Αριθμός: {NUMBER} Η τιμή: {PRICE} €
-
1
+
Προσθήκη στο καλάθι
{SECOND_IMAGE}
{SECOND_NAME}
Σε απόθεμα Αριθμός: {SECOND_NUMBER} Η τιμή: {SECOND_PRICE} €
-
1
+
Προσθήκη στο καλάθι