Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.
Ok

Menu

 

Introduction » Τελάρα Ζωγραφικής » Καρτολίνα ζωγραφικής

Καρτολίνα ζωγραφικής

Καρτολίνα ζωγραφικής!-Η νέα και οικονομική τάση της αγοράς!


Προετοιμασμένο καρτολίνο ζωγραφικής

 

Total 1.99 €


Προετοιμασμένο καρτολίνο ζωγραφικής

 

Total 1.19 €


Προετοιμασμένο καρτολίνο ζωγραφικής

 

Total 1.95 €


Προετοιμασμένο καρτολίνο ζωγραφικής

 

Total 1.49 €


Προετοιμασμένο καρτολίνο ζωγραφικής

 

Total 1.19 €


 

Total 1.85 €


Ζωγραφίζετε οικονομικά στα καρτολίνα ζωγραφικής άριστης ποιότητας!

Έχετε βαρεθεί από τα κλασικά τελάρα ζωγραφικής και θέλετε να πειραματιστείτε με τις βάσεις ζωγραφικής; Τότε σίγουρα ψάχνετε κάτι διαφορετικό από τους κλασικούς καμβάδες ζωγραφικής τεντωμένους σε ξύλινα τελάρα. Αν η απάντηση είναι ναι, τότε έχετε μπει στο σωστό μέρος. Επειδή οι επιθυμίες και η ικανοποίηση των πελατών μας είναι ο κύριος σκοπός μας, για εσάς έχουμε ετοιμάσει καταπληκτική προσφορά με καρτολίνα ζωγραφικής.

Τι είναι τα καρτολίνα ζωγραφικής;

Πρόκειται για έναν πολύ δημοφιλές προϊόν, καμβάς κολλημένος πάνω σε σκληρό και χοντρό χαρτόνι που καταφέρνει να καλύψει τις βασικές απαιτήσεις όλων των καλλιτεχνών. Αυτός ο τύπος καμβάς ζωγραφικής προορίζεται για καλλιτέχνες που μόλις αρχίζουν την πρακτική τους ή για νέους ζωγράφους χωρίς εμπειρία που ακόμα προπονήσουν το χέρι τους. Το πάχος του χαρτονιού είναι 3mm και έχει διπλή επίστρωση προετοιμασίας. Ανεξάρτητα αν ζωγραφίζετε με ακρυλικά χρώματα,λαδομπογιές ή τέμπερες αυτά τα καρτολίνα θα κάνουν το έργο σας πιο ελκυστικό. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας προσφέρει καρτολίνα σε διαφορετικές διαστάσεις και μορφές. Όλο και πιο δημοφιλές είναι το στρόγγυλο καρτολίνο ζωγραφικής. Δεν είναι μόνο φθηνότερο αλλά σας προσφέρει και νέες εναλλακτικές λύσεις στην δημιουργία. Πάνω από όλα είναι και κάτι πιο διαφορετικό από τους κλασικούς καμβάδες και είναι πολύ σταθερό και εύκολο για δουλεία.
Τα καρτολίνα αυτά είναι καταπληκτικά αν έχετε έναν μικρό καλλιτέχνη στο σπίτι σας που εξακολουθεί να αγαπάει την τέχνη. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η τέχνη του δεν βαριέται ποτέ! Πιστεύουμε ότι τα καρτολίνα ζωγραφικής είναι μια μεγάλη επιλογή. Μοντέρνα, απλά και το πιο σημαντικό ικανοποιήσουν τις καλλιτεχνικές σας ανάγκες.

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 -Βουλγαρία

11.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ιταλία

10.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ρουμανία

09.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Σερβία

08.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Created by the system www.fast-webshop.com

ZGNjZThjO