Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.
Ok

Menu

 

Πρόγραμμα εμπιστοσύνης
Program lojalnosti

 

!!! ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΟΣ!!!

 

Το να είσαι πιστός σημαίνει εμπιστοσύνη.Η εμπιστοσύνη στα προιόντα μας και στις υπηρεσίες.Τέτοια εμπιστοσύνη και πίστη περιποιείται από μας και λόγω αυτού δεν μένουμε μόνο στα λόγια. Με το πρόγραμμα εμπιστοσύνης σε μορφή προσφορών και εκπτώσεων εμείς το αποδυκνείουμε!

 

V.I.P. πελάτης

Ο καθένας που αγοράζει εργαλειά ζώγραφικης σε μια παραγγελία αξίας πάνω από 500 ευρώ, θα λάβει έκπτωση  7%, και αν ξοδευέτε ακόμα περισσότερα χρήματα, στείλτε μας ένα email. Μια τέτοια έκπτωση  ισχυεί πάντα για αγορές V.I.P. πελάτων, άσεχετα την αξία των παραγγελίων στο μέλλον. Εμείς νοιαζόμαστε ειδικά για τους V.I.P. πελάτες μας.

 

Art SCHOOL πελάτης

Κάθε δημοτικό σχολείο, σχολείο μεσαιάς εκπαέδευσης η Σχολή τέχνης, που εγγραφτεί με αυτό το φόρμα, έχει 10% έκπτωση κατά όλο το περιόδο της εγγραφής. Την ίδια στιγμή, προσφέρουμε στα σχολεία δυνατότητα πληρωμής με τιμολόγιο ή καταθέση στο λογαριασμό όταν γίνει η παραλαβή.

 

 

Συνθήκες πραγματοποιήσης της έκπτωσης

Διαφορετικά είδη έκπτωσης δεν μπορούν να συνδιαστούν (για παραδείγμα, Κορυφαίο προιόν και V.I.P. πελάτης), αλλά πραγματευέται μια από πιθανές εκπτώσεις (με μεγαύτερη αξία).

Οι εκπτώσεις είναι διαθέσιμες με πληρής και σωστή εγγραφή (πρέπει να γραφτούν όλα τα στοιχεία απαραιτήτα για εγγραφή). ои Οι διαχειριστές της σελίδας κρατάνε το δικαίωμα να αρνήσουν μια έκπτωση αν δεν τηρούνται όλες οι συνθήκες εργασίας. Οι συνθήκες για την έκπτωση γίνονται με παραγγελία των προιόντων (δηλαδή με πληρωμή). Δεν είναι δυνατό να αποδεχτεί η έκπτωση αναδρομικά.

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 -Βουλγαρία

11.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ιταλία

10.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Ρουμανία

09.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Συνέντευξη Κριτικής Επιτροπής EAA 2021 - Σερβία

08.08.2021

Αγαπημένη τεχνική; Σχεδίαση ή ζωγραφική;

Created by the system www.fast-webshop.com

MTg3ODI3Z